joi, 6 februarie 2014

INVITATIE LA TREZIRE DIN "SOMNUL CEL DE MOARTE"!!!

FIECARE  CITITOR  SA  ISI  SCRIE  SINGUR 

PROPRIA  PROCLAMATIE 

ANTI-POLITICIENI

Sa initiem o campanie de redactare pe acest blog a catorva mii sau zeci de mii de proclamatii personale/colective antipoliticieni si antihotii politice. 

Ca poate asa vor intelege si DOMNIILE LOR CA NE-AM SATURAT DE SUSANELELE, MINCIUNILE, HOTIILE SI PROSTIILE LOR.

Ca ne-am saturat sa ii tot vedem cum isi plimba burtile grase si slinoase, ca antemergatoare ale cefelor groase, facand exhibitii pe la diverse talk-show-uri, intre doua dezertari din partid. 

Ne-am saturat sa ii prindem mereu cu mana adanc infipta in buzunarul nostru in care si asa bate crivatul, asta cand nu sunt plecati in vacnta in strainatate, cu amantele, sotiile si/sau haremurile. 

Ne-am saturat de "competentele" atator foste miss-uri si play-boy de cartier.

Ne ajunge de atata marlanie si grobianism politic cvasi-generalizat !!!

De aceea, va propun ca pe acest blog sa trimiteti fiecare, sub forma de comentariu, propria PROCLAMATIE  ANTIPOLITICIENI

iar apoi fiecare proclamatie va fi urcata in blog sub forma de articol, iar blogul sa-l transformam apoi intr-un instrument media viral, ca sa nu mai creada politicienii roamni ca ei fura linistiti si poporul doarme.

Singura conditie e ca fiecare proclamatie sa fie redactata in termeni fermi, dar civilizati, criticisti, dar constructivi - pentru ca sa poata invata si politicienii ca activitatea lor anti-romaneasca trebuie sa inceteze; aceia care vor si pot, sa se reeduce, sa revina sub faldurile normalitatii, ale omeniei si romanitatii, iar ceilalti - sa demisioneze urgent.

Comentariile cu continut partinic [gen politicianul X e bun, Y e rau], precum si cele cu continut ilegal, imoral,  injurios, suburban etc, vor fi sterse fara niciun drept de apel. Sa dovedim  si aici ca putem fi demni si morali si legali, chiar si atunci cand ne criticam conducatorii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu